Charlotte Event management

Passie voor evenementen

Onmisbare partner

Netwerk

Charlotte is met haar jarenlange ervaring in de evenementenbranche en kennis van de markt, dé specialist binnen dit vakgebied.


In een prettige werksfeer motiveert en stimuleert zij alle partijen. Betrokkenheid, accuratesse en ervaring gecombineerd met haar passie voor evenementen maken haar de perfecte partner om mee in zee te gaan.


De (totale) organisatie is bij Charlotte in vertrouwde handen. Zij is aanspreekpunt voor alle disciplines binnen uw evenement of project.

Uiteraard zorgt Charlotte ervoor dat uw evenement aansluit bij uw bedrijfskarakter.


Bij de organisatie van een evenement staat haar zorgvuldige afstemming met partijen en een doordachte planning centraal.


Zij is de onmisbare spil, die u overzicht, duidelijkheid en vooral rust biedt.


Flexibel


U treft in haar een flexibele, prettige eventpartner, professioneel en praktisch ingesteld, met een doortastend en probleemoplossend vermogen dat zij inzet voor het beste resultaat.

Charlotte werkt met een team van professionals, samengesteld uit een zorgvuldig opgebouwd netwerk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste menskracht op de juiste plaats. Charlotte is hierbij de coördinerende spin in het web.


Charlotte Event Management is benieuwd naar uw plannen voor een evenement en wisselt hierover graag met u van gedachten.


U kunt Charlotte altijd vrijblijvend bellen voor een afspraak!LinkedIn profiel Charlotte VerschuurenKlik hier voor het CV van Charlotte

Charlotte Eventmanagement Charlotte Event management Charlotte Verschuuren

úw partner  onmisbare spil  personeelsfeest  prettige werksfeer  eventpartner  d r a a i b o e k e n
doordachte planning  team van professionals  ZAKELIJK NETWERK bedrijfskarakter  event accuratesse  vergadering  zorg uit handen  feest! teamplayer  eventmanager  P A S S I E   betrokkenheid